dinsdag 18 oktober 2011

Zondag, 16 oktober 2011 – welke pizza ?

We staan vandaag  rond 8 uur op. Het zonnetje schijnt nog niet, maar de vooruitzichten zijn goed.  Onze bezoekers gaan vandaag richting het strand van Daytona Beach.  Zo’n 5 kwartier rijden.
Na het ontbijt vertrekken ze, bepakt met koelbox, strandlakens en stoeltjes.
Arjan en ik lezen eerst op ons gemak alle winkelfolders die tussen de zondagskrant zitten.  De krant lag wederom op de oprit,  toch makkelijk die bezorging.
Na het zoveelste kopje koffie gaan we op de fiets richting Coral Cay, dit is een leuk titje, niet te lang en we kunnen gelijk zien of we huurders  hebben. Ons townhouse is niet verhuurd op dit  moment, maar dat kan zo weer veranderen; via de verhuurorganisatie komen dagelijks boekingen binnen. De gemiddelde Amerikaan plant zijn vakantie niet heel ver van te voren en we hebben al gezien dat er ook veel boekingen binnen komen voor mar een paar dagen of voor een weekend.  We rijden Coral Cay over en zien heel veel auto’s uit andere staten geparkeerd staan. Of dit huurders of eigenaren zijn, ja dat weten we natuurlijk niet.  Hierna rijden we terug en halfverwege volgen we het bordje Shingel Creek regional Park, we zijn benieuwd waar we uitkomen.  Het blijkt een park te zijn, waar je via paden kunt wandelen en/of fietsen.  Het is een aardig park, door moerslandschap, met veel sinaasappelbomen. We volgen een pad en komen uit achter de oude vlooienmarkt op de 192. Al met al een leuk ritje. Volgende keer nemen we het andere pad, we zijn benieuwd waar dat uitkomt.
Eenmaal thuisgekomen eten we een boterhammetje en gaan lekker de zon in.
Nel en Anita komen rond half 6 thuis, ze zijn lekker verkleurd op het strand. De terugreis verliep niet zo vlotjes als verwacht, want er waren veel motorrijders op de weg in verband met het Biketoberfest in Daytona .  Als ze zich wat opgefrist hebben gaan we richting Cici’s pizza. Een buffet pizza restaurant. We hebben deze week bij de post een kortingskaartje ontvangen, onbeperkt pizza’s  eten  voor $ 2,99 peer persoon, hier komt dan nog wel drinken bij. De kassa slaat een totaal van $ 22,17 aan voor 4 personen.  
We doen ons tegoed aan de salade, pasta, en pizza´s.  Er zijn zowel hartige als zoete pizza´s , echt allemaal heerlijk vers.  Voordat  we de zaak na enige tijd verlaten vullen we de grote limonade bekers nog een keer voor to go.   Nel  zet Anita en mij af bij Ross en gaat Arjan thuisbrengen, waarna ze ook naar Ross komt.  We neuzen op ons gemak de  hele zaak door, ach je vindt altijd wel wat.
Rond half 10 gaat de  zaak dicht, gauw afrekenen en naar huis.
We kijken nog wat tv maar we maken het niet te laat, morgen is er weer een dag en dan gaan Nel en Anita naar Seaworld.





4 opmerkingen:

  1. Cici's Pizza staat bij ons een maal per week op het menu.En we kunnen niet wachten.....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ina mag ik in April een keer met je mee naar Cici's Pizza Joke wil er niet meer naar toe en ik wel.

    Gerrit & Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Kunnen niet wachten tot we een blik kunnen werpen op Coral Cay. Cici's zijn we nog nooit geweest, dat moet er nu toch maar eens van komen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Tsjonge, had deze nieuwe weblog helemaal gemist !! Zag hem in het weblog van Sonja ;-) ! Ben door de afgelopen weken heengebladerd, maar ga jullie vanafnu weer trouw volgen !

    Cici's hebben wij altijd met opzet vermeden, maar ik zie hier een aantal enthousiaste bezoekers, ook in het commentaar. Klinkt mij echt niet iets voor mij, ondanks de geweldige prijs ;-) !

    BeantwoordenVerwijderen