woensdag 19 oktober 2011

Dinsdag 18 oktober 2011 – een zwaar bewolkte dag

Als we opstaan rond 8 uur zien we het al, het is zwaar bewolkt, de verwachtingen zijn niet goed voor vandaag, er wordt regen voorspeld.  Nou, afwachten maar.
Nel  en Anita gaan vandaag richting de Premium Outlet, kijken of er nog koopjes gescoord kunnen worden.  Wij gaan niet mee, onze tijd komt nog, wij wachten de koopjes rond Thanksgiving af.
Arjan leest op zijn gemak de kranten en houdt de beursberichten in de gaten.  Ik doe een strijkje en daarna ga ik de verhuuradministratie bijwerken, ja dat gaat allemaal gewoon door .
Het blijft gelukkig droog, en de temperatuur is rond de 25 graden, we zitten dus wel de hele dag buiten, al schijnt de zon niet.

Ein de middag komen de dames bepakt en bezakt terug van het shoppen. Ik zal niet in details treden voor het meelezende thuisfront, anders is de verrassing eraf .. maar een foto van de tasjes kan wel.





Rond half 6 rijden we richting het restaurant Sweet Tomatoes bij Cross Roads.  Hier smaakt alles altijd lekker, de salades, soepjes, brood, pizza  en de vers gebakken bleu berry muffins met ijs.
Op de foto's een impressie van de spreuken op de muur in dit restaurant, echt leuk.








Het is ondertussen flink gaan regenen, we moeten onze planning aanpassen, we wilden vanaf het theater van Cirque du Soleil gaan lopen richting Down Town Disney, maar nu gaan we naar de Boardwalk, we parkeren zo dicht mogelijk bij het hotel en gaan daar op ons gemak een poosje in de lobby zitten, lekker mensen kijken.










Rond 8 uur rijden wij naar Cirque du Soleil, ondertussen is het droog dus we lopen nog even richting Pleasure Islands, hier wordt volop ge-en verbouwd, er zijn ook aardig wat nieuwe winkeltjes bijgekomen sind we hier vorig jaar voorjaar waren. Het ziet er leuk en gezellig uit, ook veel live music. De voorstelling begint om 21.00 uur, we gaan danook een half uurtje van te voren naar binnen en zoeken onze plaatsen op. We hebben goed uitzicht op het podium
Even een tipje voor onze lezers : we hebben de tickets via internet besteld, ik ben lid van de Cirque du soleil club en er was een aanbieding tot eind van de maand voor $ 50.00 per stuk. Normaal gesproken kosten deze kaartjes rond de $ 90,00 dus dat scheelt behoorlijk veel.
De voorstelling is weer prachtig, er is zoveel te zien ! ook al is dit de derde keer wij vinden opnieuw overweldigend !! Voor degene die er nog nooit geweest zijn, echt een keer gaan !
Na afloop rijden we richting huis waar we nog wat napraten en wat drinken. Onverwachts is het opeens 12.30 uur, tijd voor een tukkie...




1 opmerking:

  1. Dat zien we graag al die tassen en lekker mensen kijken is ook ons favoriet hebben daar ook wel eens gezeten.
    Cirque de soleil zetten we op onze ToDo list.

    Nog heel veel plezier daar met z'n vieren


    Gerrit & Joke

    BeantwoordenVerwijderen