vrijdag 7 oktober 2011

Zondag, 2 oktober 2011 - naar Celebration

We staan rond 8 uur op, ik zet alle deuren tegen elkaar open, lekker de frisse lucht even binnen laten.
Als Arjan de krant gelezen heeft, gaan we op de fiets richting Celebration. We hebben dit al vaker gedaan en het is een aardig ritje. Onderweg komen we langs Cane Island, een mooi appartementencomplex, we fietsen er even over heen en Arjan inspecteert het clubhuis. Ziet er allemaal netjes uit.  In Celebration aangekomen gaan we lekker bij het meertje zitten in de houten schommelstoelen. We drinken wat en ik loop het marktje, wat er op zondag staat, over, maar koop niets, het fruit en groente is duurder dan bij de Walmart, nou dat schiet dus niet op.
We fietsen terug en zien thuis, dat er 31 km op de teller staat, nou we hebben onze beweging voor vandaag weer gehad. De rest van de middag lekker de zon in.
We eten makkelijk vandaag, pasta met kip en alfredosaus. Vanavond komt onze vriendin Nel om even over achten  aan op Orlando Airport, zij belt rond 5 uur vanaf Washington, de reis verloopt voorspoedig.
Rond half 8 rijden we richting de luchthaven, we wachten op de speciale parkeerplaats een paar minuten vanaf de luchthaven. Als Nel met haar koffer buiten staat belt ze ons, waarna we haar voor de aankomsthal oppikken. We rijden naar huis, waar Nel haar koffer nog even uitpakt, maar al snel houdt ze het voor gezien, de vermoeidheid slaat toe. Ook wij maken het niet al te laat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten